theaterfestival boulevard en de nijmeegse vierdaagse

22 Jun 2018

 

Het was lang stil aan onze kant, maar we hebben niet stilgezeten. Subsidies werden geschreven, voorbereidingen getroffen en samenwerkingen gezocht. Met resultaat, want deze zomer zijn we op Theaterfestival Boulevard te vinden met onze nieuwe voorstelling 'Buik'. Kom kijken van 2 t/m 6 augustus in 's-Hertogenbosch!

 

Door het succes van De Grote Kunstshow aan de het begin van dit theaterseizoen, zijn we gevraagd om deze te hernemen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Op 19 juli is deze voorstelling nog twee keer te zien in de Stevenskerk in Nijmegen. Zoals een bezoeker schreef: "Rook, glitters, disco. En oude klassieke kunst. Top combinatie."

 

 

Please reload

laatste berichten

11 Aug 2019

7 Jul 2019

10 May 2019

18 Oct 2018

Please reload

archief
Please reload