nieuws

Via deze blog delen we het laatste nieuws, losse berichten en literair werk van Ilse Schaminée.Ga op 27 en 28 augustus tussen 16:00 en 20:00 op het terras van LUX Nijmegen zitten en laat je verrassen door 'TussenTijd - De Transformatie'. Waarbij onze online serie voor het eerste een cross over zal maken naar de werkelijkheid. Kom!


Een jaar geleden maakten we – tijdens de eerste corona lockdown – met LUX, TG Greppel en TG de Winter de online serie ‘TussenTijd’. En nu is er een vervolg: ‘TussenTijd - één jaar later’. In dit tweede seizoen blikt iedere week een maker terug op de aflevering van een jaar geleden en op de tijd die ondertussen is verstreken. Wat is er veranderd? Zijn wij veranderd? Hoeveel veerkracht en vertrouwen in de toekomst is er over, na dit onwaarschijnlijke jaar?


Volg de serie nu via YouTube- en Facebookpagina's van LUX Nijmegen of via onze eigen TussenTijd pagina op deze site.Samen met de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel maakt LUX Nijmegen de 6-delige online serie ‘TussenTijd’. Nu alle theaters voor langere tijd gesloten zijn en gezelschappen niet kunnen spelen, laten zij ‘achter de schermen’ zien hoe zij omgaan met thema’s zoals angst, isolatie, verbinding, hoop, tijd, offline leven en, natuurlijk, de toekomst. Aflevering één 'Angssst' gaat over vragen zoals: wat doet angst met ons? En wat leert het ons?

Deze en alle volgende afleveringen zijn te bekijken via de website van Cie. Perelman en LUX Nijmegen.


laatste berichten
archief