top of page

begin onderzoeksfase


Vandaag is onze onderzoeksfase begonnen. Gedurende een aantal repetities gaan we werken met de teksten die Ilse tot nu toe heeft geschreven, interviewen we filosofen, hebben we groepsdiscussies over het thema en gaan we experimenteren met improvisaties op de vloer. Hier vloeit een korte presentatie uit voort die we op 7 november zullen tonen aan belanghebbenden.

Deze periode dient vooral als voeding voor de periode die daarop volgt. Hierin zal Ilse in samenwerking met Stefaan van Brabandt de tekst af gaan schrijven. Stefaan is acteur, theatermaker, schrijver en filosoof en bekend van o.a. Cie. De Koe en het tv-programma 'Het voordeel van de twijfel'.

Daarna gaan we een tijd met verlof, want er zijn twee Perelman-baby's op komst! Na een periode van puffen en op adem komen zullen we in april beginnen met repeteren.


laatste berichten
archief
bottom of page