nieuws

Via deze blog delen we het laatste nieuws, losse berichten en literair werk van Ilse Schaminée.

23 Aug 2015

Vandaag verscheen een interview met Lonne op de website van het Café Theater Festival. Klik hier voor het originele interview of lees het in zijn geheel hieronder.

 

 

Op een regenachtige Parade-ochtend aan het ontbijt met Lonne Gosling. Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat ze met Cie. Perelman op het Café Theater Festival speelde. Verschillende voorstellingen, een televisieserie en een documentaire later vertelt ze met aanstekelijk enthousiasme hoe het met haar gaat.

 

In 2013 speelde je met Ilse Schaminée (ook onderdeel van Cie. Perelman) op het Café Theater Festival de voorstelling Naar 2.0. Jullie wonnen zelfs de 3e Juryprijs!
Klopt! Naar 2.0 is een bewerking van onze afstudeervoorstelling uit 2007 en gaat over twee meiden die na hun afstuderen de verwachting hebben dat ze de wereld gaan veroveren. De theaterwereld, zeg maar. Na vijf jaar ontmoeten ze elkaar weer, en blijkt het leven na de toneelschool eigenlijk één grote teleurstelling.

 

De heiligheid en veiligheid van de zwarte...

11 Aug 2015

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding van onze nieuwste voorstelling 'Zu den Sachen selbst'. Subsidieaanvragen worden geschreven, filosofieboeken gelezen en de eerste helft  van het script ligt al klaar.

 

Please reload

laatste berichten

11 Aug 2019

7 Jul 2019

10 May 2019

18 Oct 2018

Please reload

archief
Please reload